...
Algemeen Directeur - Jack

Mijn naam is Jack Luiken en ik ben de trotse algemeen directeur van Connected 2 Gather. Ik ben 19 jaar oud en zit in klas 3 Buitensport. Mijn ambities met dit bedrijf zijn het ervaren van hoe je een bedrijf runt en naamsbekendheid opbouwt. Kwaliteiten die ik heb is het aansturen en motiveren van anderen, hierbij is ook gekomen dat ik de algemeen directeur ben.

...
Financieel Directeur - Rick

Mijn naam is Rick Warmerdam en ik ben 18 jaar. Ik ben de financieel directeur van ons fantastische bedrijf. Ik vind het interessant en leuk om de geldzaken bij te houden en te onderhouden. Hier wil ik mezelf meer in ontwikkelen en de kwaliteiten die ik hier al bij heb die kan ik goed gebruiken. Ik zit in klas 3 van het cios en volg profieldeel BOS. Eén van mijn kwaliteiten is handig zijn met geldzaken en rekenen. Hierdoor past deze taak perfect bij mij.

...
Creatief Directeur - Mirko

Mijn naam is Mirko van der Veek, het creatief brein in onze onderneming genaamd Connected 2 Gather. Ik ben 18 jaar oud en zit in het 2de jaar van het Cios in Haarlem. Mijn taak is vooral het bedenken van plannen thema's voor onze onderneming. Ook zorg ik ervoor dat er collectebles komen voor deelnemers.

...
Sales & Marketing - Max

Mijn naam is Max Krijger en ik ben 18 jaar oud. Ik ben de Sales en Marketingspecialist en de teamleider klantenservice. Dit past bij mij, omdat ik erg veel houd van mensen contact en hier ook goed mee om kan gaan. Ik volg het profieldeel buurt, onderwijs en sport van het CIOS Haarlem. Ook dit past bij mijn kwaliteiten om met mensen te werken. Ik wil met deze fantastische onderneming leren om een eigen bedrijf te starten en daarom passen deze rollen perfect bij mij.

Aanmelden!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Door je aan te melden op de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle informatie n mis je niks hoe fijn is dat?